Transport van voedingsmiddelen en materialen

Ieder product verdient een specifieke behandeling. Sommige goederen zijn breekbaar, andere producten zijn gevoelig voor temperatuurschommelingen.

Om een zeer breed scala van voedingsmiddelen gecombineerd te kunnen distribueren, werd het wagenpark compleet vernieuwd. Iedere vrachtwagen heeft een laadbak verdeeld in compartimenten waarbinnen zowel droge grondstoffen, gekoelde voedingswaren en diepgevroren producten gecombineerd vervoerd kunnen worden volgens de geldende wettelijke bepalingen.

Om aan de hoogste kwaliteitsnormen voor de distributie van voedingswaren te voorzien, behaalden we het ISO22000 certificaat. We garanderen een optimale toestand van de goederen, bij de opslag, tijdens het transport tot bij de aflevering aan de klant.

Onze vloot bestaat momenteel uit 2 bestelwagens, 6 vrachtwagens met een vaste laadbak en 2 trekkers met oplegger. Of het nu over een grote of een kleine vervoersopdracht gaat, we kunnen u steeds een oplossing op maat aanbieden.Onze distributieregio situeert zich over gans België en Nederlands Limburg.

Indien interesse kan je telefonisch contact opnemen of mailen naar volgend email-adres: info@transfresh.be

Transfresh bvba Ambachtsstraat 5 B-2400 Mol Tel. +32 (0)14 34 66 40 Fax +32 (0)14 34 66 41 info@transfresh.be